Archiv článků

06.02.2013 15:45

Současné trendy v pečení: futurismus i návrat k tradicím

Vybrat vhodnou formu na pečení může být docela oříšek. K nepřeberné řadě tvarů a velikostí se přidaly i nové materiály. Silikon v našich kuchyních už není úplnou novinkou. Měli bychom mu ale věřit, nebo raději vsadit na klasiku? Není silikon jako silikon Pokud kupujete výrobky...

—————

06.02.2013 15:42

Co nesmíte opomenout při výběru jídelního servisu

Výběr jídelního setu byste neměli brát na lehkou váhu. Je potřeba zvážit řadu otázek. Nejde totiž o pouhý vzor na talíři, ale záleží také na materiálu, způsobu a frekvenci jeho používání a v neposlední řadě také na stylu vaší kuchyně či jídelny. Servis pro každý den Pokud vybíráte jídelní sadu...

—————

08.05.2012 16:10

fdsgfdsg

—————

08.05.2012 16:03

../dkjldjf

—————

08.05.2012 16:02

Jak prostřít stůl

—————

08.05.2012 15:19

Jak prostřít stůl

—————

02.04.2012 15:04

Výběr skleničky pro přípitek s vínem

O vínu byly popsány stohy knih, desetitisíce novinových článků i turistických průvodců. Víno je životní styl. Za vínem putujeme, o nejlepších odrůdách hodiny debatujeme a za archivní lahve utrácíme nezanedbatelné částky. Víno nám chutná, fascinuje nás. Ale přemýšlíme někdy o tom, z čeho...

—————

27.01.2012 09:39

Pečení může být jednoduché jako facka!

  Jak mi kdysi říkala moje babička: „Nauč se vařit a péct, to je úspěchem každého manželství…“ Je to poněkud stará škola, ale asi má něco do sebe. Tak nebo onak, rozhodla jsem se ji alespoň z menší části poslechnout. Pokud je nás takových (odhodlaných) více, tu je pár tipů jak...

—————

19.01.2012 17:28

Jak na čisté příbory

Máte doma starší sadu příborů, která roky používání trochu zašla, a rádi byste jí vrátili původní lesk? Vyzkoušeli jsme za vás různé způsoby čištění. Vše od babských rad, až po nejnovější čisticí přípravky. Jak vyčisti nerez? Nerezové příbory po čase používání zašednou, nebo se na nich...

—————

11.12.2011 11:07

Všechno co jste kdy chtěli vědět o indukčním nádobí

Ačkoliv se již indukční nádobí stává běžnou součástí kuchyní a nevzbuzuje posvátný obdiv, jako ještě před pár lety, stále je zahaleno řadou tajemství. Mnoho lidí stále ještě nemá jasno v tom, jak přesně funguje a jaké jsou výhody jeho používání. Základní informace o indukčním nádobí...

—————